Zoeken naar papieren zakjes ava

papieren snoepzakjes
papieren snoepzakjes bedrukken
kleine doosjes kopen
zakjes
snoepzakjes papier
papieren geschenkzakjes
Inpakpapier
Vogelkooi
kartonnen doosje
papieren zakjes
kraft zakjes
papieren zakjes ava
Verpakkingsmateriaal voor voeding op grote schaal AVA.
AVA heeft een groot gamma verpakkingen voor een take-away service of om je voeding te bewaren, Wij hebben voor u oplossingen in karton, kunststof, schuim en aluminium. Allerhande zakken en draagtassen in papier en plastiek. Ook voor de traditionele vellen en rollen kan je bij ons terecht.
plastic zakjes kopen
Alles om het te maken: bureau, school, feest, hobby, geboorte meer AVA.
Ontdek bij AVA een enorm aanbod horecamateriaal en accessoires. Online bestellen op de AVA PRO Webshop. Het grootste aanbod non-food artikelen voor professioneel gebruik? Die bestel je vanaf nu online op onze AVA PRO webshop. Ben je een horeca-uitbater, zelfstandige, aankoper of zaakvoerder van een bedrijf?
zakjes
Zakjes Bollieboom.
Vlak kraft zakje. Een kraft papieren zakje dat in 2 formaten bestaat. Wil je er snoepjes of koekjes in steken, raad ik aan om ze eerst in een plastieken zakje te verpakken. Plastieken zakje met bodem. 0, 10 Bestellen. 0, 10 Bestellen. Dit plastieken zakje heeft een lengte van 13 cm. Het bovenste gedeelte van 3 cm is wit plastiek en heeft een eurohole opening. Het doorschijnende deel meet 10 cm en heeft een zelfkleefstrip. 0, 10 Bestellen. Kraftzakje met kleinere bodem dan bovenzijde. Mooi kartonbruin zakje met bodem. Dit zakje heeft geen horizontale strepen en heeft een volledig kartonbruine kleur. Het blijft goed recht staan. 0, 25 Bestellen. Kraft zakje met bodem en naar binnen geplooide zijkanten. Mooi kraft zakje om je suikerbonen en snoepgoed in te verpakken. Wil je er snoepjes of koekjes in steken, raad ik aan om ze eerst in een plastieken zakje te verpakken. 0, 25 Bestellen. Vlak wit glanzend zakje. Vlak wit zakje van licht glanzend papier. Wil je er snoepjes of koekjes in steken, raad ik aan om ze eerst in een plastieken zakje te verpakken. Opgelet: De kleine zakjes komen pas eind janauri 2018 terug binnen.
zakjes
AVA heeft alles in huis voor een geslaagde verhuis AVA.
Met trots toon je jouw nieuwe stulpje aan familie en vrienden en AVA helpt je dan ook graag bij het organiseren van een supergezellige housewarming. Een verhuis is vermoeiend, maak het jezelf gemakkelijk om dit eerste feest in jouw nieuwe woonst te organiseren.:
zakjes
Pro AVA.
Alles over AVA. Drop image here. Vertegenwoordiger in je buurt. Ontdek de laatste promoties van AVA. Wat heeft AVA Pro jou te bieden? Klik op de kaart en maak kennis met jouw vertegenwoordiger. Wat heeft AVA Pro jou te bieden.
papieren zakjes
Doopsuiker, geboortekaartjes, suikerbonen, babyborrel AVA.
Naast de klassieke suikerbonen en amandelbonen zijn er heel wat leuke alternatieven in ons aanbod: confetti s, rice crisps, dwerghartjes, snoepjes, lolly's., Doopsuiker en suikerbonen verpakken en decoreren. AVA heeft talrijke verpakkingen in verschillende kleuren en formaten zoals originele doosjes, glaswerk, diverse zakjes, stijlvolle gadgets en mini-cadeautjes om je doopsuiker in te presenteren.
Verpakkingsmateriaal voor non food: cadeaverpakking en zakken AVA.
Ook daarvoor zal je bij AVA een gamma vinden van kartonnen dozen, tape en koord. Bel ons gratis telefoonnummer 0800/1 77 99 voor meer informatie of om het bezoek van onze vertegenwoordiger aan te vragen! Drop image here. Alles over AVA.
cadeauverpakkingen HEMA.
24 uur per dag, 7 dagen per week shoppen. markeer als favoriet. gratis afhalen in de winkel. gratis thuisbezorgd vanaf 25. 24 uur per dag, 7 dagen per week shoppen. markeer als favoriet. 6-pak papieren bollen. gratis afhalen in de winkel.
Gepersonaliseerde bedrukking van papier, karton zakken en bekers AVA.
Maak indruk met uw opdruk en laat AVA u daarbij helpen! Onze productie in Temse is gespecialiseerd in het bedrukken van placemats, onderleggers en servetten. Als totaalleverancier voor de gedekte tafel zijn wij ook vertrouwd met het leveren van gepersonaliseerde btw-boekjes, bestekpochetten, draagtassen, horecafarden, pizzadozen, snackzakken, bekers en glazen.

Contacteer ons