Resultaten voor plastic zakjes

papieren snoepzakjes
papieren snoepzakjes bedrukken
kleine doosjes kopen
zakjes
snoepzakjes papier
papieren geschenkzakjes
Inpakpapier
Vogelkooi
kartonnen doosje
papieren zakjes
kraft zakjes
plastic zakjes
Plastic zakjes in alle formaten Rajapack.
Plastic zakjes zijn een ideale verpakking voor sterk uiteenlopende producten. Bij Rajapack vindt u een enorme keuze aan formaten en soorten plastic zakjes. Gripzakjes met een handige druksluiting, plastic zakjes met een zelfklevende sluiting, ideaal voor het verpakken van brochures, tijdschriften, textiel, enz.
folie
Ook in Vlaanderen is verbod op plastic zakje op komst Het Nieuwsblad.
Elk jaar gebruiken we in Europa 100 miljard plastic zakjes. Zon 8 miljard exemplaren komen nadien terecht op onze wegen en in de natuur. Als je weet dat plastic 500 jaar nodig heeft om af te breken, is duidelijk dat de plastic afvalberg alleen maar groter wordt.
boxspring
Ook Delhaize schrapt plastic zakjes voor groenten en fruit VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Door" alternatieven aan te bieden, sparen we op jaarbasis 80 miljoen zakjes uit. De papieren zakjes zullen gratis zijn, voor de biokatoenen tasjes zal je wel iets moeten betalen, maar ze zijn herbruikbaar en je kan ze elke keer opnieuw gebruiken." Plastic vervuiling Eerste plastic attack in Brussel: We" zijn een absurde plasticcultuur aan het worden."
hypothecaire lening
Lidl zal geen plastic zakken meer verkopen Milieu Wetenschap Planeet HLN.
De keten is wel nog op zoek naar alternatieven voor het gebruik van plastic zakjes bij groenten en fruit. In de Waalse winkels maakt Lidl al gebruik van composteerbare zakjes, iets wat de supermarkt in Vlaanderen ook zou willen invoeren, aldus Colbrandt.
Verbod op plastic kassazakjes voor eenmalig gebruik Leefmilieu Brussel.
De volledige tekst van het besluit. De informatie over de plastic zakjes begint op pg. Ministerieel besluit dat de soorten plastic zakken nader omschrijft die afwijken van het gebruiksverbod van de plastic zakken voor eenmalig gebruik bedoeld in artikel 4.6.2 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 1 december 2016 betreffende het beheer van afvalstoffen.
Verbod op plastic zakjes, statiegeld op blikjes en petflesse. Het Nieuwsblad.
Verbod op plastic zakjes, statiegeld op blikjes en petflessen, 800 euro boete voor zwerfvuil: hoe ver wil de Vlaamse regering gaan? 11/05/2018 om 0300: door arnout gyssels Print Corrigeer. De afvalberg moet slinken en zoals we nu bezig zijn, raken we er niet.
Plastic zakken, zakjes en gripzakjes Verpakkingsmateriaal Rajapack.
Homepage Plastic zakken. Plastic zakken, zakjes en plastic verpakkingen voor de verpakking en presentatie van uw producten. Op de Rajapack webshop vindt u een zéér uitgebreid assortiment plastic zakken van alle mogelijke soorten, formaten en modellen. Plastic zakken en zakjes zijn ideaal voor het verpakken van heel wat producten.
Verbod op plastic zakjes Leefmilieu Brussel.
Verbod op plastic zakjes. Sinds 1 september 2017 zijn, overal in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, plastic wegwerp kassazakjes verboden. De productie ervan vergt veel grondstoffen en vaak eindigen deze zakjes voor eenmalig gebruik als zwerfafval in de Brusselse straten Of ze belanden in de natuur en in de oceanen!
Vanaf september geen plastic zakjes meer voor groenten en fruit bij Delhaize Consument Geld HLN.
80 miljoen zakjes minder. Met de maatregel zegt Delhaize 80 miljoen zakjes per jaar uit te sparen. Zelf recycleert de supermarktketen naar eigen zeggen al meer dan 75 procent van het plastic afval en worden er tal van kleinere maatregelen in gang gezet om de afvalberg te verminderen.

Contacteer ons